Tietojen toimittaminen

Tämä osio sisältää tietoa siitä, mitä tietoja toimitat Kasperskylle käyttäessäsi sovelluksen versiota 5.16. Tietojen tallentaminen sovelluksen toimintaraporttiin -alaosio sisältää tietoja, joita säilytetään paikallisesti tietokoneellasi ja joita ei lähetetä Kasperskyyn.

Napsauta alla olevia linkkejä lukeaksesi tiedoista sovelluksen aiemmille versioille:

Tietojen toimittaminen versiolle 5.15

Tietojen toimittaminen versiolle 5.14

Tietojen toimittaminen versiolle 5.13

Tietojen toimittaminen versiolle 5.9

Tietojen toimittaminen versiolle 5.8

Tietojen toimittaminen versiolle 5.7

Tietojen toimittaminen versiolle 5.6

Tietojen toimittaminen versiolle 5.5

Tietojen toimittaminen versiolle 5.3

Tietojen toimittaminen versiolle 5.2

Tietojen toimittaminen versiolle 5.1

Tietojen toimittaminen versiolle 5.0

Tietojen toimittaminen versiolle 4.0

Tietojen toimittaminen versiolle 3.0

Tietojen toimittaminen versiolle 2.0

Tietojen toimittaminen versiolle 1.0

Tässä osiossa

Tietojen toimittaminen käyttäjän käyttöoikeussopimuksen mukaan

Tietojen toimittaminen käyttäjän käyttöoikeussopimuksen mukaan Euroopan unionin, Yhdistyneen kuningaskunnan, Brasilian ja Vietnamin alueella sekä Kalifornian asukkaiden toimesta

Tietojen toimittamine sovelluksen aktivoinnin aikana

Tietojen toimittaminen yhdistettäessä My Kasperskyyn

Tietojen toimittaminen Kaspersky Security Networkiin

Tietojen tallentaminen sovelluksen toimintaraporttiin

Paikallisesti käsitelty data

Tietoja sovelluksen käytöstä Euroopan unionin, Yhdistyneen kuningaskunnan, Brasilian ja Vietnamin alueella sekä Kalifornian asukkaiden toimesta